ALEGERI SUA 2012: Clienţii unui restaurant aleg între burgerul Obama şi omleta Romney VIDEO

Obama conduce, cel puţin în sondajele...culinare. Un restaurant din Paris a organizat un altfel de vot. Clienţii localului şi-au exprimat opţiunea pentru viitorul preşedinte al Statelor Unite, alegând între un burger şi o omletă.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 20:51
ALEGERI SUA 2012: Clienţii unui restaurant aleg între burgerul Obama şi omleta Romney VIDEO

Timp de 24 de ore, gurmanzii şi-au ales favoritul pentru Casa Albă. Clienţii din localul parizian „Breakfast in America” au ales: burgerul Obama este cel mai căutat, în detrimentul omletei Romney.

„La această oră, rezultatele între cele două meniuri sunt următoarele: Obama 7, Romney 0, iar independenţii au 5 voturi. Aşadar, Obama are un avantaj solid”, a declarat Craig Carlson, patronul restaurantului.

Pentru cele două meniuri, patronii s-au inspirat din trecutul candidaţilor, dar şi din platformele lor politice.

„Ne-am inspirat din trecutul său din Chicago cu delicatesele, hot-dog, aromele şi murăturile şi toate acele lucruri interesante. Pentru Romney ne-am strors creierele ce am putea să facem, cum poziţia lui se schimbă tot timpul, nu aveam de unde să începem, ştii. Aşa că ne-am gândit la o omletă simplă, ştii, cum nu el e aşa de gol”, a mai spus patronul restaurantului.

Sondajul a prins la public, cu toate că unii sunt de părere că omleta simplă a fost special făcută să fie neatrăgătoare.

Dacă la Paris, votul gurmanzilor îl dă drept câştigător pe actualul lider de la Casa Albă, în adevărata cursă prezidenţială cei doi candidaţi sunt cotaţi cu şanse aproape egale.