Alegeri SUA. Bill Clinton despre relaţia lui cu Hillary: A treia oară a venit momentul magic...

Publicat: Miercuri, 27 Iulie 2016 13:24 // Actualizat: Miercuri, 27 Iulie 2016 13:24 // Sursa: romaniatv.net

Fostul președinte american Bill Clinton a prezentat povestea vieții sale alături de soția sa, candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, într-un discurs presărat de anecdote în a doua zi a Convenției Democrate, informează Agerpres.

Fostul șef de stat și-a început prezentarea cu "acea zi de primăvară din 1971" când a văzut-o pe fata de la cursurile de Drept Civil "nemachiată" , alături de care "nu a încetat să pășească și să râdă". Bill a reamintit momentele grele și cele fericite alături de Hillary, care i-a respins de două ori cererea în căsătorie, până când "a treia oară a venit momentul magic".

El a evocat și anii în care fosta prima doamnă şi i-a dedicat învățământului și sfaturile pe care i le-a dat Hillary când a pierdut alegerile pentru postul de guvernator de Arkansas.

Printre anecdote și momente de tandrețe, care au stârnit aplauzele și râsetele asistenței, fostul președinte a ținut să sublinieze vocația soției sale pentru ameliorarea vieții celorlalți, mai ales a copiilor, și lupta ei pentru o țară mai bună, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Hillary Clinton, desemnată candidata democraţilor la Casa Albă

"Este a naibii de bună pentru a face schimbări", a spus Bill despre soția sa, fosta primă doamnă, fostă senatoare și fostă secretar de stat. "Nu s-a mulțumit niciodată cu status quo-ul ei, mereu a vrut să împingă mingea înainte", a spus Bill, care s-a amuzat comentând că, în cazul în care soția sa va deveni în noiembrie președintă a țării, el va deveni "primul domn" al SUA.Clinton a evocat și detalii intime din primii ani de viață împreună, inclusiv momentul în care Hillary a intrat în travaliu și a adus-o pe lume pe fiica lor Chelsea, precum și anii în care soția sa a fost senatoare de New York și apoi titulară a diplomației americane (2009-2013).

"A susținut decizia lui (Barack) Obama de a porni pe urmele lui Bin Laden", a spus Clinton, care a enumerat participările soției sale la negocierile cu Rusia privind proliferarea armelor nucleare. "Este un lider înnăscut ", a insistat Bill, întrerupt de multe ori de aplauzele asistenței.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H