Alegeri SUA: Hillary Clinton şi-a reluat turneul electoral. Este sănătoasă şi aptă

Hillary Clinton a reluat joi turneul electoral după ce a fost declarată de medicul său "sănătoasă şi aptă să servească" drept preşedinte al Statelor Unite, informează site-ul postului Euronews, citat de Mediafax.

15 sept. 2016, 14:21
Alegeri SUA: Hillary Clinton şi-a reluat turneul electoral. Este sănătoasă şi aptă

Echipa de campanie a candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale ale SUA a făcut cunoscută actualizarea datelor medicale ale lui Hillary Clinton.

Clinton, în vârstă de 68 de ani, a părăsit ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie întrucât i s-a făcut rău din cauza căldurii. Aceasta a fost apoi nevoită să-şi anuleze turneul electoral de două zile în California, fiind diagnosticată cu pneumonie.

Între timp, soţul acesteia, Bill Clinton, aflat în Las Vegas, a înlocuit-o pe aceasta în cadrul campaniei electorale pe perioada în care Hillary s-a recuperat, informează Mediafax.

Citeşte şi Adevăr sau teoria conspiraţiei: Hillary Clinton nu a avut pneumonie. Candidata democrată la Casa Albă ar fi fost OTRĂVITĂ

„Se simte minunat, trăim timpuri nebune în care oamenii consideră neobişnuită o răceală, ultima dată când am verificat milioane de oameni răceau în fiecare an”, a declarat Bill Clinton.

Discreţia lui Hillary Clinton în legătură cu starea sa de sănătatea a fost folosită de oponenţii acesteia pentru a o acuza de lipsă de transparenţă în cadrul campaniei.

Ambii candidaţi în alegerile americane se află printre cele mai în vârstă persoane care au candidat până în prezent pentru Casa Albă.