ALEGERI SUA. O muscă a fost vedeta dezbaterii dintre adjuncţii lui Donald Trump şi Joe Biden. Momentul a devenit viral VIDEO

ALEGERI SUA. Vicepreşedintele Mike Pence şi contracandidatul său democrat, Kamala Harris, au avut miercuri nopate prima şi singura dezbatere televizată înaintea alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie. O muscă aterizată în timpul dezbaterii pe capul lui Pence, unde a stat mai mult de două minute, a fost pretext de glume şi ironii pe reţelele sociale.

08 oct. 2020, 05:39
ALEGERI SUA. O muscă a fost vedeta dezbaterii dintre adjuncţii lui Donald Trump şi Joe Biden. Momentul a devenit viral VIDEO

ALEGERI SUA. Mike Pence şi Kamala Harris au stat la o distanţă de 3,6 metri şi au fost separaţi de un perete de plexiglas. În timpul dezbaterii din Salt Lake City (Utah), o muscă a aterizat pe capul vicepreşedintelui Mike Pence, devenind astfel un subiect pe reţelele de socializare, după ce a stat acolo mai mult de 2 minute.

Per ansamblu, dezbaterea de miercuri, care a durat 90 de minute, a fost mult mai civilizată faţă de prima confruntare dintre Donald Trump şi Joe Biden, care a avut loc săptămâna trecută.

Mike Pence a apărat felul în care administraţia a răspuns crizei sanitare, în care au murit peste 200.000 de americani, însă Harris l-a numit „cel mai mare eşec al oricărei administraţii din istoria ţării”. Cei doi au avut o dispută şi pe tema taxelor, Pence acuzând-o pe Harris că va mări taxele pentru muncitori, fapt pe care ea l-a negat.

Momentul cu musca pe capul lui Mike Pence: