Alegeri SUA: Secret Service nu a găsit nicio armă la mitingul electoral al lui Donald Trump

Secret Service (serviciul care răspunde și de securitatea președintelui SUA și care asigură protecția candidaților la președinție) a anunțat că nu a fost găsită nicio armă în urma incidentului petrecut sâmbătă seara la un miting electoral al candidatului republican Donald Trump care a avut loc la Reno, în statul Nevada, relatează Reuters.

06 nov. 2016, 08:43
Alegeri SUA: Secret Service nu a găsit nicio armă la mitingul electoral al lui Donald Trump

‘Chiar în fața scenei, o persoană neidentificată a strigat cuvântul ‘armă”. Agenți ai Secret Service și ofițeri de poliție din Reno l-au prins imediat pe individ. După o verificare completă a acestuia și a zonei din împrejurimi, nu a fost găsită nicio armă’, se arată într-un comunicat difuzat de Secret Service.

Citeşte şi Alegeri SUA: Al-Qaida pregăteşte atentate teroriste cu ocazia votului prezidenţial. Statele vizate sunt New York, Texas şi Virginia

‘O investigație completă este în curs de desfășurare de către Secret Service și Departamentul de poliție din Reno’, se menționează în comunicat, potrivit Agerpres.

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada, au transmis agențiile internaționale de presă și posturile de televiziune CNN și BBC.