ALEGERI TURUL II. Candidatul PAS, Contantin Rotaru, spune că îl va vota pe Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Partidului Alternativă Socialistă, Constantin Rotaru, fost candidat la alegerile prezidenţiale, îl va vota duminică pe candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta, fiind convins de altfel că actualul premier va fii viitorul preşedinte al României.

14 nov. 2014, 13:42
ALEGERI TURUL II. Candidatul PAS, Contantin Rotaru, spune că îl va vota pe Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Am urmărit şi eu ca orice român dezbaterile electorale. Da, Victor Ponta este pregătit să fie preşedintele României, domnul Iohannis nu cred că vrea să fie lider, altfel venea pregătit la aceste dezbateri. Nu cred că trebuie să le spun alegătorilor mei cu cine să voteze în acest al doilea tur, pentru că vor merge cu siguranţă cu candidatul de stânga rămas în cursă, cu Victor Ponta. Regret însă că alternativa socialistă, a treia cale pe care am propus-o românilor, nu a fost o opţiune’, a declarat vineri, pentru Agerpres, Constantin Rotaru.

Constantin Rotaru a candidat pe listele Partidului Alternativa Socialistă şi a obţinut în primul tur al alegerilor prezidenţiale 0,31%, fiind votat de 28.805 de alegători. În judeţul Vâlcea, Rotaru a obţinut 0,75% din voturi. 

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe cine PREFERĂ Ion Ţiriac dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis