ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Ioan Rus: Am votat pentru primul pas spre normalitate

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus spune că a votat 'pentru primul pas spre normalitate', informează Agerpres. El a declarat, duminică, la ieşirea din cabina de votare, că după acest prim pas spre normalitate va urma un altul, în acest an.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 06:43
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Ioan Rus: Am votat pentru primul pas spre normalitate

‘Am votat pentru a se întâmpla primul pas spre normalitate în România, următorul pas se va întâmpla mai târziu. Normalitate înseamnă capacitate de dialog; momentan, în România, tranşeele între combatanţi sunt atât de mari că nu se mai văd combatanţii. Sunt convins că vom depăşi faza aceasta de bătălie în tranşee şi vom intra într-o zonă în care să fim şi noi capabili să comunicăm aşa cum sunt capabili ei în Parlamentul European să comunice’, a afirmat Ioan Rus.

Întrebat dacă al doilea pas spre normalitate va fi în noiembrie, o dată cu alegerile prezidenţiale, el a răspuns că ‘pasul următor va fi anul acesta’.

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat la Secţia nr. 160 de la Şcoala Horea din Cluj-Napoca, în acelaşi loc în care şi-au exercitat dreptul la vot europarlamentarul PSD Corina Creţu şi soţul acesteia, Ovidiu Rogoz.