„Alegerile parlamentare ar putea fi mutate în martie. E lege organică”. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu subliniază încă odată că alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie mutate. Scrutinul ar putea avea loc în luna martie.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 17:41
„Alegerile parlamentare ar putea fi mutate în martie. E lege organică”. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

„Cirfele spun acest lucru. Data alegerilor parlamentare va fi mutată. Noi respectăm Constituția. Conform Constituției, alegerile parlamentare pot fi prelungite trei luni. Prin lege organică, ar fi maximul în martie. Ăsta este atributul parlamentului. Dar are atributul și președintele, constituțional, pe stare de urgență, se prelungește mandatul parlamentarilor”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

„Sunt 40.000 de infectaţi pe zi” Acestea sunt calculele

„Trebuie să ne hotărâm care este prioritatea noastră. Să stopăm acest trend ascendent, care este evident. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. Este același calcul din Spania, Germania, peste tot. În 10 zile, dacă ținem acest trend ajungem la 400.000 de români infectați. În 20 de zile ajungem la aproape un milion”, a mai spus președintele PSD. „Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări, tu faci alegeri și campanie electorală, în România?”, a mai spus liderul PSD.