Alertă cu bombă la Veranda Mall a fost falsă

O ameninţare cu bombă a fost anunţată joi seara la numărul de urgenţă 112. O persoană neidentificată a anunţat că la un centru comercial din sectorul 2 există o bombă.

RomaniaTV.net
05 mart. 2020, 18:07
Alertă cu bombă la Veranda Mall a fost falsă

UPDATE: Poliția Capitalei a anunțat, joi seara, că după finalizarea cercetărilor s-a concluzionat că apelul privind prezența unei bombe în Veranda Mall a fost fals, potrivit Mediafax.

„A fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București. Echipa pirotehnica a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competență. Revenim cu detalii”, transmite biroul de presă al SRI.

Poliţia Capitalei a oferit şi ea un comunicat.

„Astăzi, în jurul orei 19:40, un bărbat a anunțat prin apel 112, că într-un mall din sectorul 2 se află un dispozitiv explozibil. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 8 și Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului. La acest moment specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R., efectuează verificări în complexul comercial”, transmite Poliţia Capitalei.

Veranda Mall a anunţat pe pagina de Facebook că mallul a fost evacuat în condiţii optime şi a mulţumit clienţilor pentru modul exemplar în care s-au conportat.

„Stimați clienți,

În urma unui alt apel telefonic anonim efectuat în această seară către serviciile de urgență, activitatea centrului comercial Veranda Mall a fost suspendată temporar pentru efectuarea procedurilor de siguranță”, se arată în mesajul reprezentanţilor Veranda Mall.

Ştire în curs de actualizare.