Alertă cu bombă în Sibiu. Zeci de poliţişti şi pirotehnişti, trimişi de urgenţă în centrul oraşului

Alertă cu bombă pe o stradă din centrul vechi al oraşului Sibiu. Mai multe echipaje de polițiști și un câine specializat în detectarea explozibililor au fost mobilizaţi de urgenţă în zonă.

17 ian. 2022, 19:10
Alertă cu bombă în Sibiu. Zeci de poliţişti şi pirotehnişti, trimişi de urgenţă în centrul oraşului
foto: oradesibiu.ro

Alertă cu bombă în Sibiu. Poliţiştii au fost puşi pe jar, după ce printr-un apel la 112 o persoană a anunţat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Mediafax.

Citeşte şi: Anthony Fauci, avertisment despre pandemie. Ce ar putea să paralizeze societatea

Alertă cu bombă în Sibiu. Imagini cu intervenţia forţelor de ordine

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Citeşte şi: Serghei Mizil, revoltat până la lacrimi de polițistul care a ucis-o pe Raisa: „Am stat în pat și am plâns. Cum poți să vii ca un animal să pui piciorul?!”


loading...
Partenerii noștri