Alertă cu bombă în zona fântânilor de la Piaţa Unirii. Traficul a fost restricţionat

Traficul rutier a fost restricţionat joi în zona Fântâniilor de la Piaţa Unirii după un apel la 112 princ care se anunţat faptul că în zona s-ar afla un dispozitiv exploziv.

26 mai 2022, 17:36
Alertă cu bombă în zona fântânilor de la Piaţa Unirii. Traficul a fost restricţionat

O alertă cu bombă a fost anunţată, joi, în zona fântânilor de la Piaţa Unirii, unde s-au deplasat echipaje ale poliţiştilor şi ale Serviciului Român de Informaţii.

„Astăzi, în jurul orei 16,30, o persoană a apelat numărul direct al unei secţii de poliţie şi a comunicat faptul ca în zona Fântânilor Unirea s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de restricţionare a traficului, fiind declanşate verificări de către specialiştii pirotehnicieni”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Pasajul Unirii din Capitală se închide total, toată vara. Primarul Sectorului 4 anunţă începerea lucrărilor de consolidare

Ulterior, Poliţia Capitalei a comunuicat că în urma verificărilor „nu a fost confirmată vreo situație de pericol”, iar traficul rutier a fost reluat.

Citeşte şi: Cadavrul unui tânăr de 23 de ani, găsit pe marginea Centurii Oradea