ALERTĂ CU BOMBĂ la metrou! Autoritățile au reluat circulația în zona stației Eroii Revoluției

Alertă cu bombă la metrou. Serviciul Român de Informații a făcut verificări la stația Eroii Revoluției, după ce o persoane alertase 112 cu privire la un rucsac suspect.

17 dec. 2021, 10:24
ALERTĂ CU BOMBĂ la metrou! Autoritățile au reluat circulația în zona stației Eroii Revoluției

Alertă cu bombă la metrou. Autoritățile au efectuat verificările necesare. Alarma a fost falsă. Corculația a fost reluată în zona stației de metrou Eroii Revoluției.

Alertă cu bombă în Gara de Nord din Paris! Toţi călătorii au fost evacuaţi

Alertă cu bombă la metrou. Circulația în zona stației Eroii Revoluției a fost blocată, după ce o persoană a sunat la 112 că ar exista o bombă la metrou. Este vorba de un rucsac suspect, aflat pe pervazul unei ferestre. Angajații au văzut rucsacul și au dat alarma. Autoritățile au venit la fața locului. SRI a blocat circulația în zonă, relatează Antena 3.

Ameninţare cu bomba într-un centru comercial din Arad, din cauza certificatului verde. Gestul şocant făcut de un bărbat care nu a fost lăsat să intre în mall

Ameninţare cu bomba într-un mall din Arad. Mai multe echipaje de Poliţie, Jandarmerie şi Poliţie Locală au fost în alertă, luni, după ce un bărbat a ameninţat că va arunca centrul comercial în aer.

Incidentul s-a petrecut în centrul comercial situat la ieşirea din Arad, spre Nădlac. Potrivit primelor informaţii, un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că va arunca mall-ul în aer. Acesta a recurs la un asemenea gest după ce nu a fost primit la Serviciul de Evidență a Populației (buletine) din incinta mall-ului, pentru că nu avea certificatul verde, potrivit aradon.ro.

La scurt timp după apel, bărbatul a fost indentificat de autorităţi. Acesta a fost imobilizat şi trasportat la Spitalul de Psihiatrie pentru a fi evaluat.

Alertă cu bomba lângă Capitoliu. Zona a fost evacuată. Mesajul atacatorului: „Nu mă voi mişca de aici. Trebuie să-l aducă pe Joe Biden” VIDEO

Reamintim că Hotărârea de Guvern care reglementează accesul persoanelor nevaccinate în mall-uri şi instituţii publice, precum şi cazarea pe baza certificatului verde a fost publicată în Monitorul Oficial.

Astfel, accesul în centrele comerciale este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Potrivit Hotărârii de Guvern, este prevăzută exceptarea persoanelor care merg la centrele de vaccinare pentru imunizare, dacă există culoare separate de acces.

La serviciile publice comunitare care funcţionează în mall-uri, se permite şi accesul persoanelor care au test negativ pentru COVID.