Alertă cu BOMBĂ la Moscova: 2.000 de oameni evacuaţi UPDATE

O alertă cu bombă a fost declanşată la Moscova, într-o piaţă din care 2.000 de persoane au fost evacuate.

08 mart. 2016, 09:03
Alertă cu BOMBĂ la Moscova: 2.000 de oameni evacuaţi UPDATE

UPDATE 13.30: Alerta cu bombă din piaţa Rijski, din centrul Moscovei, s-a dovedit a fi falsă, au anunţat autorităţile ruse.

Update 12:04 Dacă persoana care a formulat ameninţarea anonimă cu bombă în piaţa din Moscova va fi identificată şi găsită vinovată, aceasta riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 mani de închisoare.

Update 12:00 Poliţia a folosit câini special dresaţi pentru a detecta explozibilii, dar nu s-a găsit nimic în piaa care a fost ameninţată. Autorităţile moscovite au decis să identifice persoana care a formulat şi transmis printr-un telefon anonim ameninţarea cu bombă.

Aproximativ 2.000 oameni au fost evacuaţi, marţi, dintr-o piaţă din Moscova, după o ameninţare cu bombă.

Ameninţarea cu bombă a fost transmisă printr-un apel telefonic anonim care avertiza asupra unui atentat cu bombă, potrivit Itar-Tass.

Alerta cu bombă a vizat Piaţa Rizhsky, din centrul Moscovei, precizează aceeaşi agenţie care citează surse din cadrul Poliţiei din Moscova.

Există de asemenea informaţii potrivit cărora, în piaţă, s-ar fi găsit un pachet suspect.

Citeşte şi Alertă în Moscova! Ameninţare cu BOMBĂ asupra clădirii administraţiei prezidenţiale. Mai multe malluri, EVACUATE

Piaţa Rizhsky este una dintre cele mai populare pieţe din Capitala Rusiei, de unde moscoviţii cumpără flori. Marţi, era extrem de aglomerată încă de dimineaţă, deoarece lumea să grăbea să cumpere flori cu ocazia Zilei Femeii, pe care ruşii o respectă.