Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a. Un bărbat de 39 de ani a fost arestat

Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat de poliţie, după descoperirea unui colet suspect din cauza căruia un echipaj de genişti a fost desfăşurat la reşedinţa oficială a reginei Elizabeta a II-a, în Scoţia, a anunţat miercuri poliţia scoţiană, relatează AFP.

24 mart. 2021, 22:44
Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a. Un bărbat de 39 de ani a fost arestat
Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a

Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a. Autorităţile au fost chemate către ora locală 20.50 la palatul Reginei, la Edinburgh, în urma semnalării unui colet suspect, care a fost ”neutralizat” de o echipă de deminare, a precizat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine.

Citeşte şi: The Guardian: Regina Elisabeta a II-a a făcut presiuni asupra guvernului, ca averea ei să rămână secretă

Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat, a anunţat purtătrul de cuvânt, precizând că nu a existat vreo ”ameninţare” la adresa publicului şi că o anchetă vizând stabilirea circumstanţelor incidentului continua.

Situat în centrul Edinburghului, Palatul Holyrood, una dintre principalele atracţii turistice din Scoţia, este închis vizitatorilor din cauza pandemiei covid-19.

Elizabeta a II-a stă la palat în cursul unor angajamente oficiale în această provincie din nordul Regatului Unit, scrie News.ro.

Regina Elizabeta a II-a, prima reacţie după interviul lui Meghan şi prinţul Harry

Regina Elizabeta a II-a

, prima reacţie după interviul controversat. Familia regală este ”întristată” de dificultăţile împărtăşite de prinţul Harry şi soţia lui Meghan şi şi-a exprimat dragostea faţă de aceştia, a declarat marţi Palatul, relatează AFP.

Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan’‘, a indicat palatul, subliniind că cuplul şi fiul lor Archie ”vor fi mereu membri ai familiei foarte iubiţi”.

În interviul acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey, prinţul Harry şi Meghan au acuzat presiunea mediatică, rasismul şi neînţelegerea din partea familiei regale pentru a explica plecarea lor în urmă cu un an, formulând acuzaţii explozive împotriva monarhiei britanice, cufundată de atunci într-o criză profundă în ceea ce priveşte situaţia celor doi, scrie Agerpres.

Presa americană scrie că reţeaua CBS a plătit între 7 şi 9 milioane de dolari pentru difuzarea interviului pe care Oprah Winfrey l-a luat Prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle.