Alertă cu bombă la Teatrul din Tulcea. Poliţiştii au intervenit de urgenţă

Autorităţile au intervenit de urgenţă marţi după ce printr-un apel la 112 a fost anunţat faptul c-ar fi fost amplasat un dispozitiv explozibil la Teatrul "Jean Bart" din Tulcea.

08 iun. 2021, 21:10
Alertă cu bombă la Teatrul din Tulcea. Poliţiştii au intervenit de urgenţă
foto: tlnews.ro

Alertă cu bombă la Teatrul din Tulcea. Poliţiştii au fost sesizaţi de un cetăţean despre faptul că în interiorul Teatrului „Jean Bart” din Tulcea s-ar afla amplasată o bombă.

“La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de ordine publică şi de rutieră care au asigurat şi delimitat perimetrul. Totodată, o grupă specializată din cadrul SRI Tulcea-Compartimentul Pirotehnic a procedat la efectuarea de cercetări în interiorul clădirii. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că sesizarea nu se confirmă”, a transmis IPJ Tulcea.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că alarma e falsă, iar apelantul a fost identificat în Bucureşti, conform Tlnews.

Citeşte şi: Clotilde Armand a depus mai multe plângeri la Poliţie! Prima reacţie a edilului Sectorului 1 după audieri VIDEO

Potrivit anchetatorilor, acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Tulcea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Citeşte şi: Bărbat care protesta în faţa unei şcoli pentru a cere eliminarea măştii la elevi, ridicat de poliţişti în Arad. „Salvaţi-vă copiii! Nu aveţi de ce să mă reţineţi!” VIDEO