Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Clădirea a fost evacuată. UPDATE: Alerta a fost falsă

Un bărbat a sunat, miercuri, la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că în clădire se află un dispozitiv exploziv. Activitatea instituţiei a fost oprită şi clădirea a fost evacuată. În urma verificărilor s-a dovedit că alerta a fost falsă.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 08:37
Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Clădirea a fost evacuată. UPDATE: Alerta a fost falsă

Poliția Capitalei a fost sesizată, miercuri, la ora 11:25, de către un bărbat despre faptul că în clădirea Tribunalului București se află un dispozitiv exploziv. Echipaje de Poliţie şi pirotehnişti au intervenit la Tribunalul Bucureşti.

„Astăzi, la ora 11,25, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Circulaţia rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piaţa Unirii a fost restricţionat”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Clădirea Tribunalului Bucureşti a fost evacuată, iar circulația rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piața Unirii a fost restricționată.

În urma verificărilor s-a stabilit că alerta cu bombă de la Tribunalul Bucureşti a fost falsă.

Incidentul vine după ce la sfârșitul lunii iunie, un bărbat a anunţat la 112 că în clădirea Curții de Apel din București se află o bombă. În urma cercetărilor, Poliţia Capitalei a anunțat că a fost vorba despre o alarmă falsă.