Alerta cu bombă de la metrou Piaţa Victoriei, falsă. În Ajunul Crăciunului, forţele de ordine au fost puse pe jar din cauza unui rucsac FOTO&VIDEO

Alertă cu bombă în apropiere Guvernului. Pirotehniştii au intervenit de urgenţă, iar metrourile nu au mai oprit în Piaţa Victoriei aproape o oră.

24 dec. 2021, 17:10
Alerta cu bombă de la metrou Piaţa Victoriei, falsă. În Ajunul Crăciunului, forţele de ordine au fost puse pe jar din cauza unui rucsac FOTO&VIDEO

UPDATE

: Alertă cu bombă lângă Guvern. În jurul orei 17:40 s-a redeschis circulaţia în staţia de metrou Piaţa Victoriei. Călătorii au sunat la 112, după ce a fost văzut pe rucsac suspect, lăsat pe un aer condiţionat de pe peron. Anchetatorii au făcut cercetări la faţa locului şi timp de aproape 45 de minute accesul la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost restricţionat.

Alerta cu bombă de la metrou Piaţa Victoriei s-a dovedit a fi una falsă. În rucsac se afla un portofel, un încărcător de telefon, dar şi o eşarfă. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat care şi-a uitat rucsacul pe peron în staţia Piaţa Victoriei.

Alerta cu bombă s-a dat din cauza acestui rucsac lăsat pe un aparat de aer condiţionat din staţia Piaţa Victoriei

Din cauza alertei cu bombă, circulaţia metrourilor a fost dată peste cap, spre nemulţumirea oamenilor care aveau nevoie de acest mijloc de transport în comun în Ajunul Crăciunului.

Ştirea iniţială

Forţele de ordine au intervenit pe strada Paris, în apropierea sediului Executivului, fiind chemaţi de urgenţă din cauza unui posibil dispozitiv explozibil. Din primele informaţii, e vorba despre un colet suspect lăsat la staţia de metrou Piaţa Victoriei. E vorba despre un rucsac lăsat pe peron.

La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi jandarmi. Au fost mobilizaţi şi pirotehniştii care verifică ce se află în acest colet suspect.

Potrivit Antena3, metrourile nu mai opresc în staţia Piaţa Victoriei. Oamenii  care vor să circule cu metroul au început deja să întrebe forţele de ordine ce s-a întâmplat şi de ce nu pot intra la metrou.

Din primele informaţii, e vorba de un rucsac suspect găsit lângă un aparat de aer condiţionat în staţia de metrou. La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale ale Poliţiei şi ale brigăzii antitero a SRI.

Aceasta este a doua alertă cu bombă în Capitală. Un alt incident a avut tot vineri, în Sectorul 4 al Capitalei, în incinta unei bănci de pe şoseaua Olteniţei. Servieta găsită în locație a fost verificată de pirotehniști, iar alarma s-a dovedit falsă. În București au mai fost anunțate astfel de colete, dar de fiecare dată s-a dovedit că nu era vorba despre o bombă, conform Dcnews.

Citeşte şi: BOMBĂ! Nicuşor Dan vrea 100 de autobuze electrice în Bucureşti! Suma colosală pe care o să o plateasca primăria! Fiecare va fi cu 140.000 de euro mai scump decât ar fi plătit Firea!

Autoritățile încă nu au reușit să stabilească despre ce fel de colet este vorba.

Citeşte şi: ALERTĂ CU BOMBĂ la metrou! Autoritățile au reluat circulația în zona stației Eroii Revoluției