Alertă de explozie! O locomotivă cu vagoane pline cu țiței a luat foc

Alertă de explozie în județul Satu Mare! O locomotivă care tractează zeci de fagoane cu țiței a luat foc. Alarma a fost dată vineri noapte, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, pe raza comunei Acâș, din județul Satu Mare.

30 sept. 2023, 10:14
Alertă de explozie! O locomotivă cu vagoane pline cu țiței a luat foc

Alertă de explozie! O locomotivă cu vagoane pline cu țiței a luat foc. Alarma a fost dată vineri noapte, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, pe raza comunei Acâș, din județul Satu Mare.

Citește și NEWS ALERT! Incendiu la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. 24 de copii evacuați de urgență

Alertă de explozie! O locomotivă cu vagoane pline cu țiței a luat foc

Alertă de explozie! O locomotivă cu vagoane pline cu țiței a luat foc. Mai multe echipaje de stingere cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au ajuns la fața locului. Pericolul de explozie este foarte mare, iar în zonă sunt zeci de case de locuit. Au ajuns mai multe echipaje de pompieri din județul Satu Mare și Sălaj. Zona este închisă total de către efectivele Inspectoratului Județean de Poliție și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, iar forțele de intervenție ale Pompierilor încearcă să țină situația sub control, potrivit presasm.

”Incendiu la o locomotivă de tren, între localitățile Acâș și Supur. Trenul are în componență 19 vagoane cu țiței, s-a reușit îndepărtarea locomotivei de vagoane. A fost anunțat dispeceratul CFR. Se deplasează 2 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 12 subofițeri”, au transmis pompierii.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la compartimentul de ventilare.

Citește și Peste 100 de morţi, inclusiv mirele şi mireasa, şi 150 de răniţi într-un incendiu devastator izbucnit într-o sală de nunţi din Irak