Alertă în Bihor. Un autobuz cu 23 de oameni s-a răsturnat. Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Au fost momente de groază, joi, în județul Bihor, după ce un autobuz cu 23 de persoane s-a răsturnat între Valea lui Mihai și Curtuișeni.

09 sept. 2021, 14:50
Alertă în Bihor. Un autobuz cu 23 de oameni s-a răsturnat. Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Alertă în Bihor. Incidentul s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai și Curtuișeni, din județul Bihor. La nivelul județului Bihor a fost activat planul roșu de intervenție. Acționează 2 mașini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanțe SMURD.

Alertă în Bihor. Un autobuz cu 23 de oameni s-a răsturnat. Planul roşu de intervenţie a fost activat!

În accident au fost implicate 23 de persoane dintre care 12 victime în curs de evaluare (conștiente).

„Apelul 112 a intrat la ora 13.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, este implicat un singur autovehicul, un autobuz care s-a răsturnat într-un şanţ. Din primele date 8 pasageri ar avea nevoie de îngrijiri medicale, traficul rutier nu este blocat”, a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri urmează să facă cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în autobuz se aflau 21 de persoane.

„La ora 13.57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a spus Camelia Roşca.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Mihai Tudose ironizează Guvernul pentru cum a gestionat criza accidentului de tren de la Feteşti. „Cineva ne-a servit la Guvern o mâncare din resturi, din gunoaie, de toţi looserii”

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje specializate în intervenţiile de urgenţe. La momentul publicării acestei ştiri, la faţa locului acţionează două maşini de stingere a incendiilor, două echipaje de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanţe SMURD şi SAJ.

Citeşte şi: Accident cumplit în Sibiu. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu – FOTO