Au fost găsite minorele dispărute din Brăila. Adolescentele nu au fost victimele unei infracţiuni

Cele două adolescente, ambele în vârstă de 15 ani şi eleve la Liceul "Mihail Sebastian" din Brăila, au fost date în urmărire naţională şi internaţională după ce familiile lor au reclamat dispariţia lor la Poliţie.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 11:19

UPDATE: Cele două fete dispărute au fost găsite pe raza municipiului Brăila. Mama uneia dintre fete a sunat insistent până când adolescenta a răspuns la telefon. Niciuna dintre tinere nu a fost victima unei infracţiuni. Fetele s-ar fi aflat în zona cartierului Lacu Dulce.

Fetele dispărute au fost găsite pe raza municipiului, potrivit reporterului Radio România Actualităţi din Brăila. Se pare că mama uneia dintre fete a insistat cu telefonul până adolescenta a răspuns. Fata şi-a chemat mama să vină după ele. Nu au fost victimele unei infracţiuni.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, la data de 3 februarie, la ora 19.45, la sediul IPJ s-a prezentat o femeie, de 32 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia fiicei sale, Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 de ani, din Brăila. Aceasta a dispărut de la data de 3 februarie, în jurul orei 15.00, când a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 de cm, aproximativ 50 de kilograme constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare aurie, din fâş, pantaloni tip blugi, rucsac şcolar de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

În aceeaşi seară, la ora 20,15, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr, de 28 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia surorii sale, Pătrânoiu Andreea Nicoleta, în vârstă de 15 de ani, din Brăila, de la data de 03.02.2020, care în jurul orei 15,00, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65 de centimetri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit.

Pentru cele două minore, Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta, s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.