Alertă în Capitală. Mașină de poliție care transporta deținuți, răsturnată în Capitală. Două persoane au fost rănite – VIDEO

O mașină de poliție care era încărcată cu deținuți, s-a răsturnat pe o stradă din Capitală. Nu mai puţin de două persoane au fost rănite.

23 iul. 2021, 17:11
Alertă în Capitală. Mașină de poliție care transporta deținuți, răsturnată în Capitală. Două persoane au fost rănite – VIDEO

Mașină de poliție care transporta deținuți, răsturnată în Capitală. Autoutilitara poliției a fost lovită de o mașină condusă de o femeie.

Mașină de poliție care transporta deținuți, răsturnată în Capitală. Două persoane au fost rănite

În jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. George Coșbuc.

Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu catre Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns in zona Rond Cosbuc a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

În urma impactului, autospeciala de poliție s-a rasturnat pe plafon.

În acest moment, două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de politie primesc ingrijiri medicale. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a anunțat poliția.

„Șoferul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Coşbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu catre Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns în zona Rond Coșbuc a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 ani. Din impact, mașina Poliției s-a răsturnat pe plafon. Două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de poliție, au primit îngrijiri medicale.”, informează reprezentanţii poliţiei.

În jurul orei 20:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecţia sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliţie. Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe şos. Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str. Ion Iriceanu dinspre şos. Olteniţei către bd. Alexandru Obregia”, a informat Brigada Rutieră din capitală.

Citeşte şi: Un român a făcut haos în Ungaria. Bărbatul și-a uitat o rudă într-o parcare și s-a întors după ea pe zeci de km pe contrasens, pe autostradă


loading...
Partenerii noștri