Alertă în Capitală. Tânăr înjunghiat în plină stradă

Poliţiştii din Capitală sunt în alertă, joi seară. Un tânăr a fost înjunghiat în plină stradă. Acesta a ajuns în stare critică la spital.

03 dec. 2020, 21:49
Alertă în Capitală. Tânăr înjunghiat în plină stradă
Alertă în Capitală. Un tânăr a fost înjunghiat

UPDATE: Agresorul a fost prins de poliţişti. A fost încătuşat şi dus la secţie.

Alertă în Capitală. Un tânăr a fost înjunghiat, joi seară, pe un bulevard din sectorul 3. Conform primelor informaţii, rana a fost adâncă, iar bărbatul se află în stare gravă.

Alertă în Capitală, după ce un tânăr a fost înjunghiat. Poliţiştii îl caută pe agresor

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului şi i-a acordat victimei primul ajutor. Paramedicii i-au oprit sângerarea și l-au transportat pe tânăr de urgență la spital, acolo unde urmează de intre în sala de operaţii.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări.

Este posibil ca incidentul să fi fost surprins de camere de supraveghere, iar imaginile vor fi analizate de oamenii legii.

Citeşte şi Crimă în Braşov. O tânără de 18 ani a înjunghiat de mai multe ori o femeie în casa căreia intrase să fure

Tânăr de 24 de ani, înjunghiat într-o benzinărie din Bucureşti

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost înjunghiat într-o benzinărie din Capitală. Polițiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Potrivit primelor informatii, victima şi atacatorul s-au luat la ceartă după ce unul dintre ei a intrat pe contrasens în benzinărie. Conflictul a degenerat şi tânărul de 24 de ani a fost înjunghiat.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi l-au stabilizat. Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat