Crimă în Braşov. O tânără de 18 ani a înjunghiat de mai multe ori o femeie în casa căreia intrase să fure

O tânără în vârstă de 18 ani, din Braşov, este acuzată că a înjunghiat mortal o femeie în casa căreia intrase să fure. Fata este cercetată pentru omor şi furt calificat.

02 dec. 2020, 16:26
Crimă în Braşov. O tânără de 18 ani a înjunghiat de mai multe ori o femeie în casa căreia intrase să fure
Crimă în Braşov. O fată de 18 ani a înjunghat de mai multe ori o femeie

Crimă în Braşov. Potrivit primelor informaţii, totul s-a petrecut în seara zilei de 30 noiembrie. Fata împreună cu o altă femeie au mers la locuinţa victimei din Braşov, au sărit poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă, unde au aşteptat până s-au stins luminile din apartament, potrivit Mediafax. 

Citeşte şi Crimă pasională, după ce un bărbat şi-a ucis iubita din gelozie: „Nu a fost intenţia mea să o sufoc. Eram disperat!”

Crimă în Braşov. Tânără de 18 ani, cercetată pentru omor şi furt

În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au intrat în locuinţă. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au furat mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.

Citeşte şi Crimă într-o parcare din Voluntari. Criminalul a fost identificat de poliţişti

Apoi, tânăra de 18 ani a mers în dormitorul casei, unde se afla victima, şi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Victima a murit.

Cele două tinere au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor.

Tânăra de 18 ani este cercetată penal pentru omor şi furt calificat. Aceasta este prezentată miercuri cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.