Alertă în Franţa! Ce scrie L’Equipe despre Simona Halep, pericolul din semifinalele Fed Cup

Ediţia online a cotidianului L'Equipe a prezentat declaraţiile făcute de Simona Halep în legături că meciul Franţa - România din semifinalele Fed Cup şi avertizează că fostul nr. 1 WTA are ca obiectiv câştigarea trofeului.

15 feb. 2019, 11:22
Alertă în Franţa! Ce scrie L’Equipe despre Simona Halep, pericolul din semifinalele Fed Cup

L’Equipe crede că Franţa trebuie să intre în gardă, înaintea semifinalei cu România, din 20 şi 21 aprilie.

„După ce şi-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care a cedat în ianuarie, în optimile de finală ale Australian Open, în faţa Serenei Williams, creşte în putere. E a arătat deja asta, week-end-ul trecut, la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei. Ea şi-a câştigat cele două meciuri de simplu, în special în faţa Karolinei Pliskova, şi a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiţii pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an”, a scris L’Equipe. 

Simona Halep, apariţie bizară la piscina hotelului din Doha. Fanii au taxat-o imediat FOTO

„Când a început sezonul, am spus că obiectvul meu principal este de a juca bine în FedCup şi de a reuşi un rezultat mare. Sper cu adevărat că vom putea câştiga viitoarea întâlnire. Asta ar fi enorm pentru noi, pentru ţara noastră. Doresc cu adevărat să ridic trofeul”, a spus Simona Halep.

„Franţa, care va găzdui semifinala cu România, la 20 şi 21 aprilie, este avertizată: va înfrunta un fost număr 1 mondial super-motivat şi al cărui bilanţ în FedCup ar trebui să le îngrijoreze pe jucătoarele lui Julien Benneteau: 18 victorii şi doar cinci înfrângeri la simplu, ultima în 2016, contra germanei Angelique Kerber”, a comentat L’Equipe.


loading...