Alertă în Pitești! Raul, un băiețel de 12 ani, a dispărut de acasă de 10 zile. Familia îl caută disperată

Polițiștii din Pitești sunt în alertă. Un băiețel de 12 ani e dispărut de 10 zile. Raul a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

24 mai 2023, 20:09
Alertă în Pitești! Raul, un băiețel de 12 ani, a dispărut de acasă de 10 zile. Familia îl caută disperată

Raul a plecat de acasă și nu a mai revenit. În cursul zilei de miercuri, 24 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că Marin Raul, în vârstă de 12 ani, a plecat de la locuința bunicilor și nu s-a mai întors.

Citește și 25.000 de euro – prețul pus pe viața unui băiețel de 6 anişori bolnav de cancer. Ajută-l să nu sfârșească într-un scaunul cu rotile!

Băiețelul a mai avut plecări voluntare, iar din verificările oamenilor legii de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au început să-l caute pe minor. Au fost transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești.

Citește și Moartea tragică a unui băiețel de 8 ani! A căzut 15 metri în gol de pe un tobogan de apă aflat în reparații

Semnalmente: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.