Alertă în Prahova. Un tânăr, întors recent din Italia, luat cu ambulanţa de acasă VIDEO

Un tânăr din localiatea prahoveană Bărăcăneşti, care s-a întors noaptea trecută din Italia, a fost luat de urgenţă cu ambulanţa de acasă şi transportat la spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. În comună sunt mai multe persoane izolate la domiciliu, toate s-au întors recent din Italia.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 10:54
Alertă în Prahova. Un tânăr, întors recent din Italia, luat cu ambulanţa de acasă VIDEO

Bărbatul s-a întors din Italia în noaptea de miercuri spre joi, iar în cursul acestei dimineţi prezenta simptome specifice coronavirusului. Tânărul a fost luat de acasă cu ambulanţa şi transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. 

Citeşte şi:Interviu cu prima femeie vindecată de coronavirus în Italia. „Toţi mă priveau ca şi cum aş fi scuipat virusul în cafeaua lor”

”Nu ştim deocamdată dacă este suspiciune sau nu. Am fost şi noi informaţi că au venit ambulanţele şi l-au luat. Ce ştiu să vă spun că acea persoană a venit din Italia azi noapte la noi în comună, unde deţine un imobil şi are şi domiciliu. Nu ştim dacă avea simptome. Aşteptăm mediatorul sanitar să ne comunice şi nouă, deocamdată nu ştim nimic concret”, a declarat Carmen Dumitru, şefa serviciului Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Bărcăneşti.

Care este starea bărbatului din Gorj infectat cu coronavirus

Citeşte şi: Cine este românul din Gorj infectat cu coronavirus. În urmă cu câteva zile a fost în Germania

Bărbatul din Gorj infectat cu coronavirus este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș din Bucureşti, este în stare bună și nu prezintă simptome specifice, a transmis Grupul de Comunicare Strategică. În prezent, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș sunt în lucru un număr de 17 probe biologice. În acest moment, un număr de 99 de persoane se află în carantină, iar 5.667 persoane sunt monitorizate la domiciliu.