Alertă în sectorul 5, după ce doi bărbaţi au pulverizat spray lacrimogen. Poliţiştii au deschis o anchetă

Doi bărbaţi care purtau măşti de protecţie au pulverizat cu spray lacrimogen în faţa unei clădiri din Sectorul 5 al Capitalei. Poliţiştii au demarat o anchetă.

11 mai 2020, 05:03
Alertă în sectorul 5, după ce doi bărbaţi au pulverizat spray lacrimogen. Poliţiştii au deschis o anchetă

Alarma s-a dat duminică seară, în cartierul Rahova din Capitală, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie. Oamenii din zonă spun că au fost bătuți și amenințați de interlopi.

„Am fost bătut de Alex al lui Fluturica şi Gino ne-a amenințat. Mi-e frică și am depus plângere la secția 19, pentru că îmi e frica pentru copii, nu pentru mine. Gino ne-a amenințat că ne taie pe toți”, a spus unul dintre bărbaţii bătuţi.

Tot incidentul ar fi pornit de la o glumă proastă.

„În jurul orei 22.00, prin apel 112 a fost sesizat un incident, în Sectorul 5. Un barbat reclama faptul că două persoane necunoscute, ce purtau măşti faciale de protecţie, au pulverizat cu un spray iritant lacrimogen, după care au fugit”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată aprecizat că la acel moment, mai multe persoane se aflau în faţa imobilului.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost audiate, inclusiv copiii care au fost prezenţi la întreaga scenă. Acum, poliţia urmează să stabilească cine sunt cei doi necunoscuți, dar şi dacă a fost vorba de un conflict mai vechi.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de şi pentru identificarea persoanelor care au pulverizat substanţa iritată”, a mai transmis Poliţia.

 

Citeşte şi Scene violente în Hârşova. Un tânăr este în comă, după ce a fost bătut cu bestialitate