Scene violente în Hârşova. Un tânăr este în comă, după ce a fost bătut cu bestialitate

Scene violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, pe o stradă din Hârșova, județul Constanța. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie iar unul dintre ei este acum în comă. O fetiță de doar câțiva ani a asistat la scenele de groază.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 12:43
Scene violente în Hârşova. Un tânăr este în comă, după ce a fost bătut cu bestialitate

Potrivit martorilor, 3 persoane se aflau lângă o mașină, pe strada Casarie colț cu Tabiei. La un moment dat, în zonă îşi face apariţia victima, ce se afla sub influenţa alcoolului, împreună cu o altă persoană. Aceştia intră în cu cei trei.

Victima s-a aplecat să-şi ia berea de jos, moment în care a fost lovit cu brutalitate, căzând la pământ. Martorii spun că tânărul s-a lovit cu capul de asfalt rămânând inconștient.

Imediat după incident, agresorul şi prietenii lui s-au urcat în maşină şi au fugit. Martorii au anunţat poliţia, iar victima a fost transportată, de către un amic, la spitalul din Hârşova cu mașina personală.

Potrivit oamenilor legii, agresorul a fost reţinut, fiind propus spre arestare pentru loviri şi alte violenţe.

„La data de 3 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Tabiei din orașul Hârșova are loc un scandal.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, victima, de 32 de ani, a fost agresată fizic de un bărbat, de 20 de ani.

Bărbatul de 32 de ani a fost transportat la spital, fiind inconștient, în stare comatoasă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În cursul zilei de ieri, bărbatul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, spun poliţiştii, potrivit replicaonline.ro. 

Citeşte şi Scandal într-un bloc din Galaţi. Poliţiştii au folosit spray lacrimogen VIDEO