Alertă în Sectorul 6. Poliţia a căutat o tânără care a sunat la 112 reclamând că a fost răpită. Apelul a fost o farsă UPDATE

Poliţiştii caută o tânără care a sunat la 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament din Bucureşti, aceasta indicând zona în care se află, dar fără a oferi detalii. După caâteva ore de căutări, totul s-a dovedit a fi o farsă.

RomaniaTV.net
23 aug. 2019, 18:54
Alertă în Sectorul 6. Poliţia a căutat o tânără care a sunat la 112 reclamând că a fost răpită. Apelul a fost o farsă UPDATE

UPDATE Tânăra de 16 ani care a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-un apartament din Bucureşti a fost găsită sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 02:00, într-o locuinţă din sectorul 6.

După ce a fost confruntată de polițiști, tânăra şi-a schimbat declaraţia şi a spus că nu a fost nicio clipă în pericol şi că totul a fost o farsă. 

„Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false”, a anunţat Poliţia Capitalei. 

______

„La ora 18,00 o tânără a apelat Dispeceratul 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legatură telefonică cu poliţişti din DGPMB. În căutare sunt angrenate forţe din întreaga unitate de poliţie”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, căutările au fost declanşate imediat şi sunt în desfăşurare. 

Fata a declarat la telefon că a fost răpită cu o mașină și a dat numărul de înmatriculare, însă poliția a găsit mașina respectivă în județul Vâlcea.