Alertă în Sibiu! Toţi cei 90 de pasageri veniţi din zona roşie de coronavirus Stuttgart vor intra în izolare la domiciliu

Alerta s-a dat la Sibiu, după ce un avion cu 90 de persoane din zona roșie de coronavirus a aterizat pe Aeroport. Potrivit unor surse, aeronava a venit din Germania. 

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 11:39
Alertă în Sibiu! Toţi cei 90 de pasageri veniţi din zona roşie de coronavirus Stuttgart vor intra în izolare la domiciliu

Aeronava a venit de la Stuttgart cu 90 de pasageri. Stuttgart-ul a fost declarat zonă roşie în această dimineaţă, România TV

Specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică sunt în continuare pe aeroport şi fac triere printre toţi aceşti pasageri. Unii dintre ei vor fi trimişi în carantină, alţii în izolare la domiciuliu. 

Se ia însă în considerare ca toţi aceşti pasageri să fie trimişi înapoi Germania. 

Primele declaraţii au venit de la doi pasageri. Aceştia au fost revoltaţi că nu există niciun dezinfectant sau mască, iar pasagerii nu au primit măsurile de siguranţă potrivite. 

„Am oferit declaraţii autorităţilor pe propria răspunderă. Noi nu ştiam că oraşul Stuttgard era considerat zona roşie, s-a aflat în jurul orei 10:00 dimineaţa. Toţi vom sta în izolare la domiciliu”, a declarat pentru România TV o pasageră. 

„Nu era nebunie ca la noi. Oamenii îşi desfăşura activităţile normal la Stuttgard”, a declarat pentru România TV un pasager.