Alertă în spital. Asistentele au luat râie de la un pacient

Publicat: Marţi, 08 Martie 2016 15:41 // Actualizat: Marţi, 08 Martie 2016 15:41 // Sursa: romaniatv.net

Două asistente de la un spital din Argeş au intrat în carantină, după ce au luat râie de la un pacient. Acum, tot personalul medical este monitorizat.

Bărbatul de 68 de ani era grav bolnav şi a ajuns la spital cu mai multe afecţiuni. A fost internat, iar când soţia a venit să-l viziteze, unul dintre medici şi-a dat seama că nici aceasta nu se simţea bine, aşa că a vrut să-i ia tensiunea.

 

Aşa şi-au dat seama că femeia are râie şi au făcut legătura cu soţul ei. Prea târziu însă, două dintre asistentele care aveau grijă de bărbat, luaseră deja boala.

"Au fost diagnosticate două angajate ale spitalului nostru ale secţiei respective în care a fost internat pacientul. S-au luat toate măsurile de dezinsecţie şi dezinfecţie precum şi izolarea contacţilor la domiciliul cu tratament corespunzător", a spus directorul spitalului, potrivit România TV.

Medicii au alertat şi Direcţia de Sănătate Publică. Atât cadrele medicale cât şi pacienţii din spital sunt sub supraveghere.

Citeşte şi Numărul copiilor internaţi în Argeş cu scaune diareice a scăzut de la 48 la 37

 
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asistente carantină raie Spital Argeş
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mar 17:15
...bine, aşa că a vrut să-i ia tensiunea. Aşa şi-au dat seama că femeia are râie şi au făcut legătura cu soţul ei, scrie romaniatv.net. Prea târziu însă, două dintre asistentele care aveau grijă de bărbat, luaseră deja boala. “Au fost diagnosticate două angajate ale spitalului...
08 mar 16:05
...Mar 08, 2016Alertă în spital. Asistentele au luat râie de la un pacientmar, Mar 08, 2016...
08 mar 15:59
... Două asistente de la un spital din Argeş au intrat în carantină, după ce au luat râie...
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H