Numărul copiilor internaţi în Argeş cu scaune diareice a scăzut de la 48 la 37

În spitalele din județul Argeș sunt internați marți 37 de copii care prezintă scaune diareice, cu 11 mai puțini decât în urmă cu o zi, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

08 mart. 2016, 08:25
Numărul copiilor internaţi în Argeş cu scaune diareice a scăzut de la 48 la 37

Dintre cei 37 de copii internați la unități medicale din Argeș, 31 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 26 de copii, dintre care 21 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești sunt trei copii, doi dintre ei cu vârsta sub doi ani. Alți opt copii mai mici de doi ani se află în secția de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel.

Trei copii cu sindrom hemolitic uremic, internaţi la Marie Curie. Care este starea lor de sănătate

În ultimele 24 de ore, niciun copil cu această simptomatologie nu a fost transferat la unități medicale din București.

Noul prefect Cristian Soare a anunțat, pe 25 februarie, că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

„Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine, Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș”, a spus prefectul județului Argeș.