Alertă în Târgu Jiu. Un bărbat a fugit din secția de Psihiatrie

Este alertă în Târgu Jiu, unde un bărbat cu probleme psihice a fugit din secția de Psihiatrie a SJU Târgu-Jiu. Oamenii legii încearcă acum să îl prindă pe acesta și să stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul.

09 feb. 2021, 09:22
Alertă în Târgu Jiu. Un bărbat a fugit din secția de Psihiatrie

Update: Bărbatul care a fugit din secția de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Ioneşti, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Alertă în Târgu Jiu. Bărbatul de 47 de ani din comuna gorjeană Brănești este căutat de polițiști, după ce a fugit, din secția de Psihiatrie a SJU Târgu-Jiu. Acesta a reușit să părăsească secția, după ce a spart un geam, pe care a ieșit ulterior, conform gorjeanul.ro.

,,În dimineața zilei de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Brănești, a părăsit Secția de psihiatrie din cadrul Spitalului de Urgentă Târgu-Jiu.

Citește și: Mărturia „monstrului din parc”. Bărbatul din Hunedoara care a agresat un copil a cedat în faţa anchetatorilor

Alertă în Târgu Jiu. Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea, localizarea și prinderea acestuia, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Gest extrem al unui tânăr suspect de COVID! S-a sinucis în salonul Spitalului din Târgu Jiu

Un bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu, suspect de coronavirus, a recurs la gestul extrem înainte de afla exact dacă are sau nu virusul. Tânărul a fost dus în camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a fost testat, având simptome specifice COVID, însă nu a mai aşteptat rezultatul şi a decis să-şi ia viaţa.

Se pare că pacientul s-a spânzurat chiar în salonul unităţii spitaliceşti din Târgu Jiu. Bărbatul fusese internat cu doar câteva ore înainte de a comite gestul şocant, potrivit Antena 3.

Din camera de gardă a fost internat direct la secţia de psihiatrie fiindcă avea un comportament violent. A fost băgat într-un izolator, iar medicii i-au făcut testul pentru coronavirus. Bărbatul nu a aşteptat rezultatul. A fost găsit de medici spânzurat de gratiile de la geam. Se pare că a folosit lenjeria patului pentru a-şi pune planul în practică

În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, care i-au făcut manevre de resuscitare, pacientul a murit. Oamenii legii şi conducerea spitalului au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la săvârşirea faptei.