Alertă în toate magazinele Lidl din țară! Un sortiment de napolitane cu Salmonella a fost retras

Lidl a retras preventiv un sortiment de napolitane cu Salmonella, în urma unor analize efectuate. Toți românii care au cumpărat acest produs sunt rugați să-l returneze.

06 oct. 2022, 14:32
Alertă în toate magazinele Lidl din țară! Un sortiment de napolitane cu Salmonella a fost retras

Alertă în toate magazinele Lidl din țară! Un sortiment de napolitane cu Salmonella a fost retras

Napolitanele au fost retrase din toate magazinele Lidl din România, iar românii sunt încurajați să arunce produsul sau să-l returneze.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că un sortiment de napolitante din Lidl a fost rechemat de producător, după ce, în urma unor analize, a fost detectată Salmonella Typhimurium.

„București, România, 05.10.2022 Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România și producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată rețeaua de magazine Lidl”, se arată în comunicatul ANSVSA.

Iată cum arată sortimentul de napolitane cu Salmonella:

Citește și Oferte incredibile la LIDL. Cele mai tari gadgeturi se vând la preţ de chilipir. Va fi nebunie la rafturi

Citește și Vouchere de 200 lei de la Lidl. Cum le poţi obţine