Oferte incredibile la LIDL. Cele mai tari gadgeturi se vând la preţ de chilipir. Va fi nebunie la rafturi

Lidl anunţă oferte imbatabile la cele mai tari gadgeturi. Începând de joi, românii vor beneficia de promoţii inedite la o gamă variată de produse.

06 oct. 2022, 09:20
Oferte incredibile la LIDL. Cele mai tari gadgeturi se vând la preţ de chilipir. Va fi nebunie la rafturi

Oferte de neegalat la Lidl. Doar în această săptămână clienţii magazinelor LIDL pot beneficia de promoţii la o gamă variată de gadgeturi.

Citește și RCA mai ieftin pentru şoferii români. Au apărut primele aplicații cu „oferte speciale”

Retailerul german anunţă că începând de joi, românii pot cumpăra trei noi dispozitive sub branduri proprii cu display foarte interesante.

Astfel, în magazinele Lidl, clienții pot găsi un termometru digital cu infraroșu, care poate măsura temperaturi de la -50 la +380 de grade Celsius, la prețul de 85 de lei.

Acest dispozitiv afișează temperatura, pe scară Celsius sau Fahrenheit, pe un display care își schimbă culoarea: roșu (temperatură mai mare decât valoarea de referință), verde (corespunde cu valoarea de referință) și albastru (mai mică decât valoarea de referință).

Datorită sistemului de măsurare care se bazează pe 8 puncte laser, aparatul are o precizie ridicată. Totodată, termometrul are dimensiunile 22,2 x 15,7 x 5,6 cm și cântărește 361 de grame.

În plus, utilizatorii vor fi informați, pe ecranul dispozitivului, când trebuie să schimbe bateria. Aparatul se stinge automat după circa 60 de secunde de la ultima folosire.

Începând de joi, în magazinele Lidl va fi disponibil și un multimetru digital. Acest dispozitiv marca Parkside, poate fi folosit pentru măsurarea intensității curentului, tensiunii și rezistenței, precum și pentru testarea diodelor și a continuității, conform retailerul-ui german.

Tensiunea maximă suportată de acest dispozitiv este de 300 V. În pachetul aparatului sunt incluse două vârfuri de măsurare cu cabluri, fiecare având 80 de centimetri lungime. De asemenea, pachetul include șurubelniță și baterie. Cei care vor cumpăra acest aparat vor trebui să plătească pentru el, conform Lidl, 75 de lei.

Lidl va pune la dispoziția românilor și un redresor auto cu display, marca Ultimate Speed. Acesta va fi disponibil la prețul de 75 de lei.

Potrivit retailerul-ui german, aparatul poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20 și +50 de grade Celsius. Redresorul este compatibil cu baterii de 12 V sau 6 V, pe care le detectează automat.

Curentul de încărcare maxim este de 5 A. Iar procesul de încărcare rapidă sau de redresare a bateriilor descărcate profund se va face automat. Carcasa redresorului este rezistentă la praf și umezeală (certificare IP65).

Cele trei produse noi de la Lidl beneficiază de câte 3 ani garanție.

Citește și Prețurile apartamentelor din țară au scăzut. Care sunt orașele unde pot găsi românii cele mai bune oferte