Alertă într-o şcoală din Sibiu: şase elevi au fost duşi la spital, în urma pulverizării unui spray iritant într-o clasă

Mai multe echipaje SMURD au intervenit, miercuri, la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu, pentru a acorda ajutor medical mai multor elevi care au suferit iritaţii ale căilor respiratorii, în urma pulverizării unei substanţe iritante. În total, 21 de copii cu vârste de 14 şi 15 ani au fost evaluaţi de cadrele medicale, şase dintre ei fiind duşi la spital.

RomaniaTV.net
03 oct. 2018, 09:52
Alertă într-o şcoală din Sibiu: şase elevi au fost duşi la spital, în urma pulverizării unui spray iritant într-o clasă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, un echipaj SMURD cu o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru acordarea primului-ajutor mai multor elevi care aveau iritaţii la nivelul căilor respiratorii, în urma pulverizării unei substanţe iritante într-o sală de clasă a Liceului de Industrie Alimentară din municipiul Sibiu.

Comform ISU, în total au fost evaluaţi 21 de elevi cu vârste de 14 şi 15 ani, iar şase dintre ei au fost duşi la Spitalul de Pediatrie, având iritaţii ale căilor respiratorii.

Poliţia Sibiu a anunţat că face verificări în acest caz, primele informaţii arătând că în sala de clasă a fost pulverizat un spray.