Alertă la Constanţa. Senatorul Vergil Chiţac, infectat cu coronavirus, a participat la o petrecere cu 400 de femei de 8 martie

Este alertă la Constanţa după ce senatorul PNL Vergil Chiţac a aflat astăzi că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Pe lângă senator, sunt infectate soţia parlamentarului, asistentul lui şi fiul acestuia. Autorităţile se aşteaptă ca numărul infectaţilor cu coronavirus să fie mult mai mare după ce s-a aflat că senatorul Vergil Chiţac a participat la un eveniment  organizat de Uniuniunea Culturală a Tătarilor din România cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor la Constanța, la care au fost câteva sute de femei. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 10:44
Alertă la Constanţa. Senatorul Vergil Chiţac, infectat cu coronavirus, a participat la o petrecere cu 400 de femei de 8 martie

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat vineri cu coronavirus. Ulterior s-a afalt că în data de 8 martie s-a întâlnit cu sute de femei la un eveniment  organizat de Uniuniunea Culturală a Tătarilor din România cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor la Constanța. A doua zi, senatorul PNL a fost în Parlament.

Imagini cu Vergil Chiţac pe petrecerea comunităţii tătarilor a fost publicată pe Facebook de Fildis Reșit, preşedintele Uniuniunii Culturale a Tătarilor din România.

Este o anchetă epidemiologică în curs pe care o realizează acum DSP Constanţa.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că se va autoizola la Vila Lac 1, după ce a intrat în contact cu un senator liberal confirmat cu coronavirus.

Autorităţile române au anunţat noi cazuri de coronavirus în România. Până la ora 11, numărul total de infectaţi cu coronavirus a ajuns la 70.