Alertă la IKEA. Unul dintre produsele alimentare preferate ale românilor trebuie returnat, de urgență. Ce s-a descoperit în mâncare

Alertă la Ikea. Unul dintre cele mai apreciate alimente ale magazinului suedez aflat în România nu este recomandat pentru a fi consumat, avertizează retailerul. Cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze sau să-l arunce. 

22 dec. 2022, 18:59
Alertă la IKEA. Unul dintre produsele alimentare preferate ale românilor trebuie returnat, de urgență. Ce s-a descoperit în mâncare
Ikea retrage mai multe produse

Ikea România recheamă o parte dintre torturile sale, „Tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame”, după ce a fost depistat un obiect metalic într-un astfel de tort. Acțiunea celor de la Ikea reprezintă o măsură de precauție, precizează agenția News. Astfel, nu este obligatoriu ca fiecare produs din lotul respectiv să aibă „ingrediente” suspecte.

IKEA România recheamă o parte din torturile sale,Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-unastfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie.

Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy , Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”, a anunțat compania, într-un comunicat de presă.

 

Alertă la IKEA. Ce trebuie să facă românii

 

Astfel, Almondy îi îndeamnă pe clienții care au achiziționat acest produs să-l returneze, pentru a le fi restituită integral suma plătită.

„La Almondy, calitatea şi siguranţa produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, aşa că, drept măsură de precauţie, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menţionat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situaţii nu se vor repeta”, a declarat Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy.

„Almondy îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs”, se arată în comunicat.

Clienții pot returna produsul suspect în perioada 22.12.2022 – 22.01.2023.

Prăjitura / tortul Almondy e desertul preferat al românilor care mănâncă la IKEA. De obicei, este consumat după populara porție de chiftele.