Alertă la Ministerul Culturii. Înalt oficial, infectat cu COVID. Conducerea a cerut nebulizarea sediului

Secretarul general al Ministerului Culturii, Camelia Marcu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, spun reprezentanţii instituţiei, care au precizat că acesta este un caz singular în MC. Conducerea a anunţat DSP şi a cerut nebulizarea spaţiilor din sediu, potrivit news.ro.  

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 15:59
Alertă la Ministerul Culturii. Înalt oficial, infectat cu COVID. Conducerea a cerut nebulizarea sediului

„Menţionăm faptul că acest caz este unul singular la nivelul instituţiei noastre, iar, în momentul de faţă, niciun alt angajat al Ministerului Culturii nu este suspect de a fi infectat cu SARS-CoV-2. Totodată, precizăm faptul că, în cadrul instituţiei noastre, o parte din resursa umană îşi desfăşoară activitatea în regim de telemuncă, iar în cazul angajaţilor care vin fizic la birou, programul este decalat”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii ministerului.

De la finele lunii februarie, Ministerul Culturii a luat măsuri pentru dezinfectarea periodic a tuturor birourilor şi spaţiilor în care angajaţii ministerului îşi desfăşoară activitatea. Din 9 martie 2020, instituţia asigură zilnic spirt şi două măşti de protecţie pentru personalul angajat care îşi desfăşoară activitatea aici, purtarea măştii de protecţie fiind obligatorie în toate spaţiile ministerului.