Alertă majoră la un bazin de înot, cu zeci de copii afectaţi. Mai multe persoane au ajuns de urgenţă la spital

Alertă la un bazin de înot cu zeci de copii afectați. Serviciul de ambulanță a intervenit imediat, cel puțin șase copii au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 13:39

O concentraţie prea mare de clor în bazinul de înot al unui centru spa din oraşul Donegal, din nordul Irlandei, a dus sâmbătă la îmbolnăvirea a zeci de persoane, inclusiv 50 de copii, şase dintre aceştia fiind duşi la spital.

Incidentul a fost considerat de autorități major, mai ales din cauza numărului mare de minori prezenti in apa la ora respectivă. 

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de salvare şi pompieri. Presa britanică arată că foarte mulţi copii se aflau în apă în momentul incidentului, aproximativ 50 având reacţii puternice, dintr-o odată, şase dintre aceştia fiind duşi la spital cu reacţii pe piele. Majoritatea copiilor au fost trimişi acasă după ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Conform autorităţilor, vieţile oamenilor nu mai sunt în pericol, însă peste 100 de oameni au fost evacuați din bazin. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi modul în care a avut loc incidentul considerat extrem de serios.