Alertă MAXIMĂ la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Vedetele sunt în pericol, după ce un CRIMINAL a EVADAT

Atât staff-ul show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", cât şi vedetele care participă la emisiune sunt în stare de alertă, deoarece un criminal periculos a evadat chiar din sediul tribunalului din Nelspruit, oraş aflat la câţiva kilometri de locul în care se filmează emisiunea.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 13:48
Alertă MAXIMĂ la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Vedetele sunt în pericol, după ce un CRIMINAL a EVADAT

Michael Maepa este un bărbat de 31 de ani din Matsulu, Africa de Sud, care a fost arestat pe 23 ianuarie împreună cu alţi trei complici, după ce cu o seară înainte ucisese un al bărbat, din aceeasi localitate.

VIDEO BOMBĂ: „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!”, o FĂCĂTURĂ. Maşinile, foarte aproape de CONCURENŢI!

În timpul procesului, criminalul a reuşit să înşele atenţia agentului de poliţie care trebuia să aibă grijă de el. Înainte ca procesul să înceapă, poliţistul i-a spus să nu se aşeze lângă mama lui. Suspectul s-a ridicat, a luat un pachet de ţigări de la sora lui, a ieşit liniştit pe uşa sălii de tribunal, dupa care a rupt-o la fugă înainte ca poliţiştii să-l poată reţine. Deşi poliţiştii au căutat ore bune împrejurimile si celelalte localităţi apropiate oraşului, asasinul nu a putut fi găsit, scriu cei de la WoWBiz.

Crima de care a fost acuzat bărbatul a îngrozit Africa de Sud, datorită sadismului ei. Aceasta a avut loc într-un loc public chiar în plină zi. Criminalul şi-a urmărit victima despre care credea ca i-a intrat în casă şi i-a furat câteva haine, dupa care, ajutat de cei trei complici, l-a prins, l-a legat cu lanţuri de picioare şi l-au bătut până l-au omorât. De asemenea la autopsie, medicul legist a constatat că unul dintre testiculele victimei lipsea ca urmare a violenţei atacului, fapt nemaiîntâlnit până acum.

Pentru că situaţia este cu adevărat periculoasă, concurenţii show-ului sunt păziţi 24 de ore pe zi de gărzi de corp, care poartă asupra lui şi arme uşoare.

Citeşte şi  Dan Negru, reacţie pe Facebook despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”