Alertă maximă. Sânii Anamariei Prodan sunt în mare pericol FOTO

Anamaria Prodan risca sa aiba probleme mari cu noile silicoane, dupa ce vedeta s-a expus la soare mai devreme decat i-a recomandat medicul. In plus, nu si-a acoperit complet sanii, ceea ce poate duce la urmari grave!

03 iun. 2016, 12:27

Anamaria Prodan se afla, de mai bine de o luna si jumatate, in America, acolo unde pare sa se distreze de minune, scrie wowbiz.ro. Impresara participa la tot felul de petreceri, zboara dintr-un oras in altul si, de doua saptamani, apare numai pe la piscina, imbracata sumar.

Citeşte şi Clipe de coşmar pentru Ana Maria Prodan. Sora ei a fost implicată într-un groaznic accident de maşină

Ana afiseaza imaginea unei femei fericite si nu ii pasa de gura lumii, atunci cand isi posteaza fotografii cu ea de la plaja! Nici nu ar avea de ce, intrucat, de cand a slabit, ea arata absolut senzational si poate da lejer clasa unei pustoaice de 20 de ani!

Cu toate acestea insa, Prodanca nu realizeaza ca este expusa unor mari probleme medicale, si totul din pricina soarelui in exces. Vedeta si-a taiat sanii, anul trecut in toamna, de teama unui cancer mamar, iar dupa ce a indepartat niste noduli periculosi si rezultatele au iesit bune, ea a apelat, din nou, in primavara, la cutit! Doamna Reghecampf s-a dus in Turcia, la o celebra clinica din Istanbul, si s-a tunat. Si-a pus silicoane, de 300 de mililitri in fiecare san, contra piperatei sume de 7000 de euro, si s-a transformat intr-o adevarata diva.

Citeşte şi Anamaria Prodan, selfie în lenjerie intimă. Dovada sexy că impresara a slăbit 12 kg FOTO

Ei bine, Anamaria pare sa nu fi ascultat sfatul doctorilor. Acestia i-au recomandat ca timp de mai multe luni sa nu stea la soare, iar daca o va face, este musai sa isi ia un costum de baie in care bustul sa ii fie complet acoperit. In caz contrar, exista riscul de a ramane cu niste cicatrici de culoare maro, asemenea unor rani.

Prodanca nu a respectat deloc aceste indicatii, apeland la costume cu sanii dezgoliti, ceea ce s-ar putea sa ii aduca probleme medicale si sa ajunga iarasi pe masa de operatie a esteticienilor.