Alertă meteo cod galben de fenomene periculoase pe șosele. Ploi abundente și depuneri de polei în următoarele ore. La București se anunță și ninsori slab

Administrația Națională de Meteorologie a emis alertă meteo cod galben. În următoarele ore se vor semnala ploi și lapoviță și depuneri de polei.

12 ian. 2023, 10:25
Alertă meteo cod galben de fenomene periculoase pe șosele. Ploi abundente și depuneri de polei în următoarele ore. La București se anunță și ninsori slab

Alertă meteo cod galben de fenomene periculoase pe șosele. A fost emisă alertă cod galben pentru depuneri de polei pentru intervalul 12 ianuarie, ora 10 – 13 ianuarie, ora 06.

Citește și: Copaci prăbușiți pe Șoseaua de Centură și în București. Două femei și un copil au fost loviți de arbori. Mai multe mașini avariate

”În intervalul menționat, în Moldova și în nord-estul Munteniei temporar se vor semnala precipitații slabe mixte (ploaie, burniță și lapoviță) și pe arii relativ extinse se va depune polei.

Precipitații mixte și depuneri de polei vor fi pe arii mai restrânse și în restul Munteniei, în nordul Dobrogei și în Transilvania”, a transmis ANM.

Citește și: Copaci înghețați și inundații în București și Ilfov. Noi alerte de ploi și depuneri de polei

 

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI
Vremea va fi închisă. Îndeosebi în prima parte a zilei se vor semnala precipitații mixte (ploaie, lapoviță, iar temporar și ninsoare), ce vor favoriza și depuneri de polei în special în zona periferică. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura aerului nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului și va fi de 0…2 grade.