Copaci prăbușiți pe Șoseaua de Centură și în București. Două femei și un copil au fost loviți de arbori. Mai multe mașini avariate

Vântul face ravagii în București și în Ilfov. Pompierii au intervenit de urgență după ce mai mulți copaci au fost smulși din rădăcină și s-au prăbușit pe carosabil.
Alina Costache
11 ian. 2023, 14:17
Copaci prăbușiți pe Șoseaua de Centură și în București. Două femei și un copil au fost loviți de arbori. Mai multe mașini avariate

UPDATE: Pana la ora 16:00, pe perioada codului galben, ISU BIF a gestionat 27 de interventii (21 Bucuresti, 6 Ilfov) pentru indepartarea a 24 de copaci si a 3 elemente de constructie desprinse de vant. Au fost avariate 20 de autoturisme.

Vântul puternic face victime. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe DN Centura București, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, un autoturism a fost lovit în mers de un copac care s-a prăbușit pe suprafața carosabilă. În urma impactului au rezultat două victime. O femeie și un copil au fost răniți.

Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Voluntari-Otopeni.

Citește și: Ninsoare și viscol pe Transalpina și Transfăgărășan. Drumarii intervin VIDEO

De asemenea, un copac s-a prăbușit miercuri în sectorul 6 al Capitalei, în zona Universității Politehnica. O fată de 22 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar cu suspiciune de fractură membru inferior, transmite ISU București Ilfov.

Copacul prăbușit a avariat trei autoturisme și o țeavă de gaze, potrivit stirileprotv.ro.

„Ca urmare a fenomenelor meteo am intervenit pentru indepartarea unui copac căzut pe un autoturism în Șoseaua de Centură, în zona localității Voluntari. Au fost preluate 2 persoane adulte și 1 copil, care au fost transportate în stare de constiență la Spitalul Grigore Alexandrescu (tata + copil), respectiv Pantelimon 5 (mama).

Un alt caz a fost inregistrat in str. Fabricii, unde un copac a cazut si a surprins un pieton, F22 ani. Aceasta a fost transp la Spitalul Universitar in stare de constienta, cu suspiciune de fractura membru inferior. Au fost avariate 3 autoturisme si o teava de gaze”, a transmis ISU București – Ilfov.

 

De asemenea, mai mulţi brazi au căzut din cauza vântului puternic pe DJ 714 Moroeni – Peştera, drum de acces spre staţiunea Padina-Peştera.

Pentru deblocarea drumului de arbori au intervenit angajaţi ai societăţii Lucrări Drumuri Poduri Dâmboviţa, precum şi salvamontişti.

„Jandarmii montani de la Postul Peştera au acţionat astăzi, 11 ianuarie a.c., în sprijinul angajaţilor societăţii Lucrări Drumuri Poduri şi salvamontiştior din cadrul Serviciului Public Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa, pentru deblocarea părţii carosabile a DJ 714 Moroeni – Peştera, în zona Cheile Tătarului. Acţiunea, de îndepărtare a mai multor brazi căzuţi din cauza vântului puternic, a durat aproximativ 30 de minute”, precizează IJJ Dâmboviţa.

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munţii Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

 

Un copac s-a prăbuşit, miercuri, pe acoperişul unei case din municipiul Buzău, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit sursei citate, echipajele intervin pe strada Dorobanţi pentru degajarea copacului.

În cursul dimineţii de miercuri, patru autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Buzău au fost avariate de un copac doborât de vânt.

„În urma condiţiilor meteo anunţate de codul portocaliu pe raza judeţului, pompierii buzoieni au intervenit pentru degajarea unui copac ce s-a prăbuşit peste patru autoturisme staţionate într-o parcare de pe strada Vişinului din municipiul Buzău”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!