Alertă mondială! Perioada de incubaţie a coronavirusului ar putea fi mai lungă. Numărul deceselor a ajuns la aproape 2.500

Specialiştii epidemiologi iau în calcul ca perioada de incubaţie după infecţia cu coronavirus să fie mai lungă după ce un bărbat în vârstă de 70 de ani din provincia Hubei s-a infectat cu coronavirus, dar a prezentat simptome abia după 27 de zile, potrivit Reuters. Dacă se adevereşte, lucrurile s-ar complica şi mai mult. Între timp, numărul total al persoanelor decedate din cauza coronaviruslui a ajuns la 2.461, fiind înregistrate 79.930 de cazuri de infectare la nivel global.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 06:44
Alertă mondială! Perioada de incubaţie a coronavirusului ar putea fi mai lungă. Numărul deceselor a ajuns la aproape 2.500

China a anunţat, duminică, decesul a altor 97 de persoane şi infectarea a 648. În Coreea de Sud s-au înregistrat 550 de cazuri de infecţie, 350 doar în ultimele 48 de ore. Aproape jumătate din cazuri au legătură cu un grup religios din sudul ţării.

Şi în Europa este alertă din cauza coronavirusului. Cele mai mari probleme sunt în Italia, unde s-au înregistrat deja două decese. 

Apărut în decembrie, la Wuhan, coronavirusul s-a propagat în 25 de ţări, cu noi focare în Europa şi Orientul Mijlociu.