Alertă naţională în cazul unei fete dispărute din Bucureşti UPDATE

Poliţia caută o fată 11 ani care a dispărut în Bucuresti, miercurea trecută. Despre ea nu se mai stie nimic de când a plecat la magazin să-si cumpere dulciuri, potrivit România TV. Între timp, fata a fost găsită luni după-amiază, în judeţul Braşov.

RomaniaTV.net
23 sept. 2019, 09:18
Alertă naţională în cazul unei fete dispărute din Bucureşti UPDATE

UPDATE. Roberta maria Magdalena, se afla într-o localitate din județul Brașov, acolo unde a și fost depistată de oamenii legii. Potrivit unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani. ea va fi audiată pentru ca anchetatorii să afle ce s-a întâmplat în aceste zile, în care nu a fost de găsit.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 18 septembrie, a plecat de pe raza sectorul 3 şi nu a revenit până în prezent.

Fata dispărută se numeşte Roberta Maria Magdalena Dumitru, are 11 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, iar în picioare avea adidaşi negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.