Alertă nucleară, un nou atac cu rachete lângă centrala de la Zaporojie VIDEO

Potrivit datelor actualizate la ora 6:25, în urma unui atac inamic lansat asupra Zaporojie, a izbucnit un incendiu major în zonă.

27 sept. 2022, 10:02

Ocupanții ruşi au lansat atacuri cu rachete asupra Zaporojie, a anunţat, potrivit Agenţiei de presă RBC, șeful administraţiei de stat militare din regiunea Zaporojie, Oleksandr Staruh, pe Telegram.

”Ocupanții ruşi au distrus infrastructura. Se stabilesc informațiile despre victime, răniţi și pagubele provocate”, a adăugat șeful administraţiei de stat militare din regiunea Zaporojie, Oleksandr Staruh, informează Rador.

Dronele sinucigaşe iraniene fac prăpăd în Ucraina. Noua armă a lui Putin loveşte ţintă după ţintă VIDEO
„Important! Să luați măsuri de precauție! Nu neglijați semnalele raidurilor aeriene, rămâneți în adăposturi. Există riscul unor atacuri repetate”, a scris Staruh.

Potrivit datelor actualizate la ora 6:25, în urma unui atac inamic lansat asupra Zaporojie, a izbucnit un incendiu. Există răniți. Reamintim că invadatorii ruși au lansat atacuri şi asupra oraşului Mikolaiv, de cel puţin două ori, în cursul nopţii trecute. Atacurile ruşilor au vizat mai multe zone ale orașului. În cursul serii de luni, 26 septembrie, ruşii au atacat din nou cu drone iraniene regiunea Odesa. Forțele de apărare aeriană ucrainene au doborât trei drone.

”Sabotori ucraineni”, reţinuţi în regiunea ucraineană Zaporojie, în timpul referendumului de anexare la Rusia

Două maşini cu ”sabotori ucraineni” au pătruns în regiune, anunţă vineri administraţia de ocupaţie instalată de Rusia în regiunea ucraineană Zaporojie, aflată sub controlul Rusiei, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă Tass, relatează AFP.

Un celebru sportiv rus a primit ordinul de încorporare după ce fratele lui mai mic a murit pe frontul din Ucraina
Acest grup a fost descoperit în apropiere de oraşul Polohî şi este pe cale să fie ”tratat”, declară agenţiei ruse de presă RIA Novosti un reprezentant al ocupaţiei, Evgheni Baliţki.

Ocupaţia a consolidat patrulele la frontieră şi restricţiile de intrare, în cadrul măsurilor de securitate pe timpul referendumului organizat de Moscova în vederea anexării acestei regiuni la Rusia.