Alertă pe aeroportul Henri Coandă. Avion oprit la sol după ce s-a descoperit un geam crăpat la cabina piloţilor

Un avion a fost oprit la sol după ce s-a descoperit că un geam al cabinei piloților era crăpat. Călătorii au fost debarcați, informează România TV. 

27 dec. 2019, 11:04
Alertă pe aeroportul Henri Coandă. Avion oprit la sol după ce s-a descoperit un geam crăpat la cabina piloţilor

Este vorba despre zborul Blue Air București – Helsinki care ar fi trebuit să decoleze de pe Otopeni la ora 9. Cel mai probabil pasagerii vor pleca spre Finlanda cu o altă aeronavă, dar cu o mare întârziere.

Citeşte şi Alertă pe aeroportul din Iaşi! Aterizare cu probleme pentru o cursă Blue Air care venea de la Munchen

 „Menţionăm că în timpul verificărilor tehnice la sol, s-a constatat o defecţiune la unul dintre geamurile mobile din cabina piloţilor şi s-a procedat la corectarea acesteia. În acest timp, pentru a se evita acumularea de înârzieri, pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă şi îmbarcaţi într-o alta”, precizează compania, într-un comunicat. Principala preocupare a Blue Air o reprezintă siguranţa şi confortul pasagerilor. În acest sens, toate verificările tehnice se realizează de către echipa proprie, cu maximă atenţie, pentru a asigura transportul pasagerilor la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil”, arată comunicatul Blue Air.