Alertă pentru clienţii ING! Se anunţă probleme majore cu cardul! Ce se întâmplă cu tranzacţiile la bancomat

Probleme mari pentru clienţii ING, anunţate în weekend. Ce se întâmplă cu toate tranzacţiile pe card. Banca a făcut un anunţ oficial vineri.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 10:45
Alertă pentru clienţii ING! Se anunţă probleme majore cu cardul! Ce se întâmplă cu tranzacţiile la bancomat

ING a trimis mesaje clienților și a postat un mesaj pe site-ul propriu în care își anunță clienții despre indisponibilitatea parțială a tranzacțiilor cu cardul, sâmbătă, 13 aprilie.

„Va informam ca sambata, 13 aprilie, in intervalul 1:30 – 2:15 a.m. vom desfasura un proces de mentenanta programata. In acest interval, serviciile de tranzactionare cu cardul vor fi partial disponibile.”, se arată în mesaj, scrie capital.ro.

Și BCR va opri sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12-13 aprilie 2019)”, se arată în comunicat.

Astfel, în intervalul 13 aprilie ora 01:00 – 13 aprilie ora 05:00, sistemul de carduri va fi oprit, iar cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele, potrivit băncii.

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate bancomatele BCR, MFM-urile (maşini multifuncţionale) şi POS-urile, potrivit băncii.