Alertă pentru toţi românii care locuiesc la bloc. Este obligatoriu până în septembrie

Publicat: Vineri, 05 Iulie 2019 11:11 // Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2019 11:21 // Sursa: romaniatv.net

Anunţ important pentru toţi românii care stau la bloc. În perioada următoare administratorii de bloc trebuie să intre în legalitate.

Schimbare legislativă majoră pentru administratorii de bloc. Anul trecut au intrat în vigoare noi reglementări care vizează modul de funcționare a asociațiilor de proprietari, respectiv Legea 196/2018.

Printre noile reglementări se numără și obligația ca administratorii de bloc să fie calificați corespunzător. Astfel, recent, a fost actualizată Clasificarea Ocupațiilor din România (COR) cu o noua ocupație, respectiv administrator de condominii.

Veşti proaste pentru toţi românii care stau la bloc! Amenzile sunt colosale dacă faceţi asta! Legea, adoptată de Camera Deputaţilor 

Noua lege a asociațiilor impune administratorilor de bloc aflați acum în funcție să își procure, până în septembrie anul acesta, atestate profesionale pentru certificarea ca administrator de condominii.

Certificatul de calificare profesională necesar pentru a desfășura activitatea de administrator trebuie să se elibereze pentru ocupația de administrator de condominii, conform Legii nr. 196/2018, ca să le servească din punct de vedere legal administratorilor, scrie avocatnet.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
administratori anunţ bloc
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H